Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Licitatie: GTA 4, CoD World at War Ps3
-
Member

Originally Posted by
FallouT
Nu stiu care dintre noi doi a stat la cotitura iar cand am postat era deja marti iar licitatia era deja inchisa.
Nu stiu de unde vii si tu si altii useri care au vechime 2 zile si sunt tari in gura !
Asa ca te rog abtinete de la orice comentariu inutil!
Sry de off dar nu se poate asa ceva!
Din punctul meu de vedere nu am gresit cu nimic si chiar nu am stat la cotitura.
Eu am cont pe acest forum cu FIX O LUNA inaintea ta , deci nu inteleg de unde atata frustrare , daca nu prea postez , asta nu inseamna ca nu intru zilnic pe forum si urmaresc thread-urile si articolele de aici.
Cred ca tu ai uitat care este scopul acestor licitatii si ca pana la urma jocurile sunt un bonus.