Single post: Ultima carte citita
-
Senior Member

Originally Posted by
dristiandark
Dark Tower: Pistolarul
destul de ok... dar ma aşteptam la mai mult... acum citesc la al doilea volum din serie Dark Tower dar deja ma plictiseşte... nu cred ca voi aprecia talentul lui King nici dacă as fi orb.
deci va recomand cartea dacă va place King dacă nu feriţi-va de ea ca de r�ie
Eu am făcut o prostie aici... menţionez ca prima parte din seria Turnul �ntunecat de Stephen King nu este asa de rea... ce ma bitch about mai sus era defapt despre al doilea care la ora actuala devine mai interesant...
...
Acum despre prima carte: limbajul este al unui băiat de 19 de ani ca at�ţi ani avea King c�nd s-a publicat aceasta carte... nu are o continuitate foarte buna, adică sare la la scena la scena şi e al naiba de obositor sa urmăreşti povestea ca pe un tot... cred ca cel mai mult din tot volumul mi-a plăcut ultimul capitol "Pistolarul şi Omul Negru" care defapt da cu piciorul la toată povestea de pana atunci şi pur şi simplu este o discuţie intre good and evil... cat despre serie la fel dacă aveţi nervi sa treceţi peste stilul lui King de-a scrie, atunci sunt c�teva chestii destul de faine �n paginile acestei serii