Quote Originally Posted by Tudoran View Post
Failure-in-Motion: The PlayStation Move is a Bust | PlayStation LifeStyle
Am citit intreg articolul si din pacate trebuie sa le dau dreptate. Sper ca la urmatoarele gaming event-uri sa anunte niste jocuri complet noi si care sa se foloseasca numai de move...nu ca alternativa incomoda la dual shock.
Si mai puteti citi si asta: SCEE's Move Game is a "Large", "AAA" "Character Action Game" | PlayStation LifeStyle

si totusi ce doresti, sau cei ce au facut articolul, sa demonstreze? Ca nu sunt joace pt Move? Sau ca e doar un ADD-on? pai e un ADD-on. si asta si trebuie sa ramana. asta e lucrul bun. doar hater-i il catalogheaza ca fiind rau. Eu vreau sa fie o optiune intr-un anumit tip de joace. (FPS-uri)

alternativa incomoda?? te rog frumos.

ca apoi in articol sa mentioneze faptul ca degeaba sunt 9 milioane de exemplare vandute (MOVE). Competitorii au dublu vandut chiar daca userul conduce o masina cu un volan imaginar (Kinect).
Nu trebuie sa fi geniu sa observi inclinatile celor sau celui ce a facut articolul.
ce sa spun?! lasa sa joace lumea 12 joace in care tin un volan imaginar, o sabie imaginara, o paleta imaginara, un disc imaginar sau o pusca imaginara in mana, ca eu am sa ma joc linistit acel 1 joc FPS in care tin MOVE in mana, acel 1 joc cu sabi in care tin un MOVE in mana, acel joc cu palete in care tin 1 MOVE in mana, pt un control cu aproximativ 70% mai multa acuratete si control asupra obiecului augmentat. in rest va doresc la toti hateri cat mai mult fun jucand cu bratele intinse un joc cu masini tinand un volan imaginar in mana pana la epuizarea energiei voastre (aprox 14 min de tinut bratele intinse) sau acel joc cu tenis de masa unde nu trebuie sa ai controller in mana pt ca va ofera un feel-ing extraordinar doar fluturand mainile cu un lag de 500 ms.
Mai aveti tupeul sa postati intr-o sectiune de PS3, articole anti PS3?
@Tudoran, tu ti-ai facut de multa vreme clara "iubirea" ta fata de PS3. nu stiu de ce mai continui.