Quote Originally Posted by erik95 View Post
Update-uri peste update-uri exista si pe console (chiar in destule cazuri), bug-uri sunt si pe console

Din pacate erik95 are dreptate, eu de fiecare data cand deschid XBOX-ul sau PS3-ul sunt anuntat ca exista un nou update. Recunosc ca le deschid cam rar, insa oricum e frustrant. La jocuri e la fel, bag un joc (relativ nou) si imediat imi spune ca exista un patch...

Insa nu asta e problema, ci afirmatia "consola e facuta sa te distrezi, nu sa numeri texturile". Nu cred ca numara nimeni texturile, dar grafica e importanta. Altfel am putea juca toti pong, ca e foarte distractiv. Trebuie sa evolueze si grafica, daca tot exista tehnologie hai s-o punem la lucru, nu sa fim limitati de un 7600GT sau de un X1950 Pro. Da, au fost placi bune la vremea lor, dar sunt de mult depasite, mai fac fata datorita optimizarilor si a diverselor artificii, dar eu de-abia astept un nou Playstation si un nou XBOX ca sa vad un nou salt.

Pt ca asta e adevarul : faptul ca aproape toate jocurile apar pe console (nativ sau portate) limiteaza mult grafica, n-am mai vazut demult un joc care sa ma lase cu gura cascata. Tin minte cum evolua grafica in anii 1996-2006, ceva de speriat. Apoi parca s-a oprit.

Stiu ce soc am avut cand am vazut Quake1 in 800x600 accelerat 3D, ce diferenta fata de 320x200 software... Si ce mult mi-a placut cum arata Unreal, ce lumini, ce efecte... Mai recente mi-au ramas in minte Half Life 2 si Unreal Tournament 3. Apoi Crysis. De atunci...nimic. Poate cineva sa zica un joc care arata mult mai bine ca si Crysis ? Si au trecut peste 5 ani de atunci...