Ieri am fost prin Piata Pajura sa-mi fac citeva cumparaturi (banale) in supermarketul "Deli Fresh Market", din statia troleului 86/65.
La casa erau o gramada de pliante albastre - mi-au sarit in ochi ca erau tigari electronice pe ele.
Am intrebat casiera daca are si produsele la vinzare (nu numai pliante), mi-a adus o cutie/set sa o vad, costa 100 lei.
Este vorba de tigarile "Super Smoker Zero" (probabil doar cu pachetul "Zero") -
- care le gasim si pe situl SuperSmoker.com | Electronic Cigarette | E Cigarette | Electric Cigarette
Nu cred ca erau din seria "Elite", ambalajul este unul mai dreptunghiular/lung. Brandul este acelasi ca in pozele de mai sus.
Banuiesc ca au separat la vinzare si celelalte sortimente de cartuse, aflu eu cind mai trec pe acolo...
Inauntru ar fi doar o singura tigara, banuiesc ca la pretul acesta este fara o alta baterie "de rezerva", n-am intrebat ca ma grabeam.
Cine doreste (are cash de spend) sa le incerce si sa faca o recenzie detaliata aici - am scris mai sus unde le poate achizitiona.
Pe pliante sta scris si 021 667 59 31 ; 0745 151 289 si e-mail [email protected]
Dupa numarul de telefon fix (667) e clar ca-i un reseller care sta in cartierul Pajura.
Nu-l cunosc dar ii urez succes in vinzari (ar fi vecin cu mine, si eu stau in zona) !!!

---------- Post added 13-08-2011 at 03:06 PM ----------

Inca ceva: azi se implinesc doi ani de functionare a sitului vapersforum.ro
La multi ani si multumiri pentru informatii !!!