Ce discutii... Se vede ca traim in Romania si toti se pricep la toate. Multi cred ca un site costa cativa euro pe luna, habar n-au ce inseamna servere dedicate serioase, adica servere sustinute de echipamente de backup, UPS-uri serioase, Internet garantat ca nu cade de 3 ori pe zi, licente de Windows 2008 R2 server, SQL, etc, etc.

Unii chiar cred ca poti tine un forum cu mii de useri si mii de vizitatori unici pe un celeron cu Internet de home user. Baieti, daca voi credeti ca e asa usor ce va opreste sa porniti si voi un forum ? Si la bara de donatii puneti 200 euro si gata, se umple rapid, ca doar o sa aveti mii de useri, e suficient ca din miile alea de useri sa doneze 20 se useri 10 euro.

Pacat ca mentalitatea asta e intalnita si la nivel mai inalt, am intalnit firme (mai mici, e adevarat) care angajau studenti ca sa le proiecteze reteaua, sa le faca site, iar de mentenanta in IT se ocupa ala care si vindea in magazin si descarca masina cu marfa si facea facturi, iar in magazin se auzea in surdina un hit de la maestrul gutza. Profesionalism la "maxim" frate.

Revenind la donatii : ce e deranjant e ca fix aia care nu doneaza nimic se gasesc sa dea din cioc, de parca le-ar baga cineva mana in buzunar. Daca nu donezi macar stai in coltul tau, nu te apuca sa insulti.