Single post: Clubul PlayStation 3
-
15-08-2011 09:03 #14833 SP
Junior Member
Eu mi-am luat consola (FAT 80 GB) de la un necunoscut, nu apucase sa stearga lista de salvari de pe hard si am putut vedea ce si cate jocuri a jucat, si va pot spuneca nu era mica lista. Asta s-a intamplat acum aproape un an, si de atunci pot spune ca am jucat si eu vreo 40 de jocuri, fara sa am probleme cu ea (sa zicem ca s-a blocat in timpul jocului de vreo 3 ori, atat). Din cate m-am documentat pe net, YLOD e o simpla problema de supra-incalzire a procesorului grafic, exact cum se intampla si la calculatoare, doar ca PS3-ul e setat sa nu mai functioneze dupa eroarea asta, decat daca se schimba pasta termo-conductoare. Eu am avut multe "aventuri" cu calculatoare ce se supra-incalzeau, si am invatat "the hard way" ca un flux de aer cat mai puternic e foarte important in racire. Oricum, sper sa nu am probleme cu consola nici pe viitor, si sa ma mandresc si peste 5 ani ca n-am avut probleme
. Pe de alta parte, recomandarea de a-ti cumpara consola in garantie e foarte buna, sau daca nu gasesti, macar una care sa nu aiba prea multi ani de jucat inaintea ta. Mult succes la shopping