Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Jocuri bune de "nisa"

1. #8 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu am spus de Demon's Souls nu neaparat din cauza notelor (care au fost foarte bune) dar si din cauza vanzarilor (dupa mai bine de 2 ani s-au vandut doar 1 milion de exemplare iar Dragon Age sau Fable s-au vandut de 2-3 ori mai bine in mai putin in mai putin de 1 an....c`mon ). E un joc subapreciat la care chiar nu au facut aproape deloc reclama. Eu am aflat de el numa dupa ce am vazut cateva review-uri sau din povesti. Nu am vazut nici o reclama pe MTV (cum a fost la Soul Calibur IV) sau pe oricare alte posturi TV sau diferite site-uri de gaming (cum fac acuma pe vg247 reclama la Skyrim).

P.s. ar fi imposibil ca skyrim sa nu se vanda bine, nu doar din cauza ca face parte din seria TES sau ca arata foarte bine da si din cauza reclamei facute. Au pus un ditamai banner la Skyrim pe 3 bloc-uri. O sa pun poza mai jos. How cool is that? Cred ca de avea Demon's Souls asa reclama facuta atunci sigur se vindea de 2 ori mai bine.
    Attached Images Attached Images e3-skyrim-building.jpg