Single post: Ce fel de tara este Romania?

  1. #907 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Udrea il face atractie turistica pe Ceausescu - VEZI CIRCUITUL TURISTIC "ROSU"


    "Noi acum lucram la un circuit Dracula si la un circuit rosu, legat de urmele comunismului si ale dictaturii", a spus Udrea.

    Circuitul ar urma sa cuprinda, printre altele, Scornicesti, balconul Comitetului Central, Doftana, cartierul Primaverii si zidul de la Targoviste unde cuplul a fost impuscat.

    Udrea considera ca furia romanilor a mai trecut impotriva dictaturii ceausiste, iar turistii straini ar fi interesanti sa vizite locurile legate de Ceausescu.

    "Din punct de vedere turistic, este un lucru extraordinar sa exploatezi locurile pe unde a trait ultimul mare dictator din Europa de Est. Avem locul unde a fost impuscat (...) Au pastrat zidul si noi vrem sa punem in valoare si locul unde a sfarsit cuplul Ceausescu, locuintele unde au stat, este de mare interes", a sustinut Udrea.

    Udrea crede ca pentru occidentali povestea lui Ceausescu este una "interesanta si, daca stii s-o vinzi bine ...". "Si aici intervine rolul nostru, sa cream povestea. Mai departe, cum se opereaza circuitul si cum se vinde in Romania produsul e treaba agentilor de turism", a adaugat Udrea.

    Aceste declaratii au fost facute in contextul unei discutii legate de importanta pentru turismul romanesc al pietei chineze.

    "Ei sunt foarte interesati in general de tot ce este nou, dar exista pe piata Chinei o curiozitate, desi ei vin dintr-un stat comunist, sunt amatori tocmai de circuitele acestea rosii, cum se numesc, urme ale comunismului... Casa Poporului, locul unde a stat Ceausescu...", a mentionat ministrul Turismului.
    Attached Images Attached Images showthumb_resize.php.jpg