Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Propuneri.. again :)

1. #337 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    We only share the good things arround

Serios acum, voi va intrebati vreodata la ce folosesc butoanele acelea de sub fiecare post? Ia vezi Cata96, cel cu steluta oare pentru ce o fi? Oare ce o insemna disaprove...

---------- Post added 17-08-2011 at 05:50 PM ----------

Si mie mi-ar place tbh. Din pacate, developerul care se ocupa de all albums si-a luat talpasita. Cu greu am reusit sa repar ca macar sa nu mai iasa imaginile din marimea fixa a website-ului. Din pacate, si pe cele mici le va face cam mari
    Hmm eu sunt mai orb......dar nu vad unde e acel fantastic buton
    Eu ce vad este un reputation care nu prea conteaza.... si unul de report
    Daca nu imi place ce posteaza cineva nu inseamna ca trebuie sa dau report
    Dar ce doream eu e ceva care sa fie opusul butonului thanks care sa fie si el vizibil
    Mersi
    Attached Images Attached Images f3etfrwfw.jpg