Single post: Star Wars: Force Unleashed demo 21 August
-
Banned

Originally Posted by
GeOKeR
Nice Warlord

.Relaxat,prezentare destul de eficienta a demo-ului fara probleme.
Ai fost primul care a avut curajul si "ustensilele" necesare inregistrarii si prezentarii unui mic video pe acest site

.Daca ai putea sa ne spui exact metoda ta de inregistrare a jocului,ti-am fi recunoscatori

Mersi
, in legatura cu curajul, it's my job.. **************** e site-ul la care lucrez impreuna cu cativa prieteni(homepage-ul din profilul meu), am folosit pentru captura o placa de captura SD(cu cablul composite din xbox), si am inregistrat cu Virtual Dub. E chin la inceput sa il configurezi, pentru ca fiecare placa de captura vrea alte setari, dar dupa ce l-ai setat nu mai e nici o problema. Singurul dezavantaj este ca este captura SD, placile HD avand la noi niste preturi SF, si nu am gasit inca un serviciu de hosting video care sa suporte HD, si am zis ca deocamdata ar fi inutil sa inregistram in HD daca toate serviciile de upload video sunt SD.
In legatura cu jocul, ma asteptam la ceva mai mult pe anumite arii, dar probabil ca really powerfull force gasim doar in jocul full. Force Grip este destul de fun la inceput dar pun pariu ca se invecheste. Este posibil ca avansarea personajului sa fie in stilul God of War, cu cat avansam (si upgradam, pentru ca este posibil ca upgrade-urile sa nu fie automate, da in demo) sa deblocam noi combo-uri si abilitati. Scurt demo-ul, chiar un pic prea scurt, ma asteptam la un Jedi Battle, but, hey, in mai putin de o luna vom juca si full-ul.