O echipa de jurnalisti de la Antena 3, injurata de fratele secret al Elenei Udrea

O echipa de jurnalisti a postului de televiziune Antena3.ro a fost atacata si injurata de fratele ministrului Elena Udrea, anunta Antena3.ro.
O echipa de jurnalisti de la Antena 3, injurata de fratele secret al Elenei Udrea

In aceasta dimineata, ziaristul Adriana Dutulescu, seful sectiei Politic al televiziunii, a anuntat ca cel care a aflat de fratele secret al ministrului Turismul este jurnalistul Ionut Cristache.

"Acesta a aflat de fratele demnitarului atunci cand a facut un reportaj in Suceava, acolo unde au trait bunicii materni ai Elenei Udrea. Nici colegii de partid nu stiau despre existenta acestui frate al lui Udrea", a spus Dutulescu.

Fratele deputatului PDL a fost gasit in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, acolo unde ministrul Udrea este deputat.

"Are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea. Cei doi pleaca in fiecare dimineata de acasa, se opresc la cabinetul de parlamentar al Elenei Udrea si, apoi, el se intoarce acasa", a mai mentionat Adriana Dutulescu.

Dutulescu a mai adaugat ca fratele Elenei Udrea nu are serviciu, dar conduce o masina destul de scumpa. Adrian Valentin Udrea a avut impreuna cu sotia o firma de comert pe care au desfiintat-o in 2008, iar acum au o firma pe numele fetelor sotiei, care a mai fost casatorita - Oana si Madalina. firma de It are o cifra de afaceri de 6.000 de lei si pierderi de 9.000 de lei, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Ziaristii au incercat sa obtina o declaratie de la fratele ministrului Udrea, Adrian Valentin Udrea, dar acesta i-a injurat.

---------- Post added 19-08-2011 at 09:29 AM ----------

Dedicatie pentru cei care guverneaza astazi Romania