Single post: Forza Motorsport 4
-
Senior Member

Originally Posted by
GreyhounD
Hai mai RaverX, incepi sa devii Gigi Contra. Feature-ul asta cu 3 console si 3 monitoare a fost un punct de atractie, un mic "plus" pentru Forza, prezent inca de la 2 daca nu ma insel. Cu ce te deranjeaza, sau stam sa cautam nod in papura?
Ah, nu stiam asta. Sunt necesare 3 console ? Am crezut ca e ceva device (cutia aia de acolo) care imparte semnalul la 3 monitoare. Si nu-s gigi contra, am si zis ca-o foarte fain (chiar asa am inceput postul), dar e doar de show. E exact cum vezi la o prezentare de moda o rochie super extravaganta si foarte scumpa. E fain acolo pe manechin, dar probabi ca nimeni nu o s-o poarte in viata reala din cauza pretului, dar mai ales a extravagantei.
Fara sa fiu rau, dar cand ai bani de 3 console si 3 monitoare si un scaun de ala meserias cred ca ai bani sa-ti cumperi ceva simulator de masini mai serios, cu cabina, etc.
Tu ai dreptate, e un "feature" care atrage atentia, insa raman la parerea mea : foarte putina lume o sa-l foloseasca, deci ramane bun doar pt marketing.