eu spun ca From Software si-au facut un fan base urias cu Demon's Souls iar acuma cel putin 60-70% dintre cei care l-au jucat o sa cumpere Dark Souls. Eu am vorbit cu foarte multi care au jucat demon's souls (si nu s-au oprit dupa primul boss sau chiar inainte) si au zis ca au dat deja pre-order de mai bine de o luna. Si mai ales acum ca jocul se lanseaza si pe Xbox sigur o sa vina si alti RPG enthusiasts care nu au avut ocazia sa joace ceva de la From Software.

Oricum pe mine m-au castigat in urma cu un an cand am cumpar Black Phantom edition. De atunci citesc toate stirile legate de developerii astia, incerc sa ii sustin pentru ca nu as vrea ca o echipa asa de buna de developeri sa dea faliment din motive aiurea precum: dificultate ridicata, marketing care nu a fost la nivel de Call of Duty sau alte chestii.

P.s. chiar ziceam la un prieten acu cateva zile ca de s-ar unii From Software cu Bethesda atunci ar face o capodopera a RPG-urilor. From software au ideile, talentul si inteligenta iar Bethesda ar avea oamenii in plus si banii . Mai mult in gluma o zic asa (si americanii au skills nu gluma), da sincer eu consider pe acesti developeri japonezi mult mai talentati decat pe cei de la Bethesda care sunt in domeniu de peste 25 de ani. Oblivion a avut mult mai multi bani alocati ca sa zic asa, a avut o echipa mult mai mare la care s-a lucrat si multi alti factori in favoarea lui si totusi nu mi se pare nici macar pe jumate la fel de bun precum Demon's Souls (a caror developeri nu vroiau la inceput sa lanseze jocul in afara Japoniei pentru ca se temeau ca nu va fi primit prea bine de gameri si care aveau la inceput ca obiectiv sa vanda 75 000 de exemplare. Joc care in momentul de fata sau vandut peste 1,24 de milioane de exemplare. Talk about a win if you ask me ).