sincer daca as avea doar King's Field sau Armored core atunci nu m-as simti asa de bine . Pe Vgchartz scrie ca toate jocurile din seria king's field s-au vandut in doar 190 000 de exemplare (2 jocuri pt PS1 si unu pt PSP) iar Armored core s-au vandut in jur de 2,33 de milioane de exemplare, asta doar pentru ca au lansat 17 jocuri din seria asta (pe ps1, ps2, ps3, psp si xbox 360), cel mai bine vandut fiind Armored Core 3 pentru PS2 (doar 230 000 de exemplare). Iar daca ar fi sa calculam doar jocurile din aceasta seria din generatia asta de console atunci am avea doar un total de 670 000 de exemplare vandute (2 pt xbox 360 si 2 pt ps3). Au anuntat parca si un Armored Core 5 da nici ala nu cred ca o sa se vanda prea bine.

Hai sa recunoastem ca desi aveau aceste 2 serii, jocurile astea nu le-au adus castiguri extrem de mari. Sigur au fost momente in care isi faceau griji sa nu dea faliment sau sa mai concedieze din angajati. Dar dupa ce s-a vandut Demon's Souls asa de bine ei s-au simtit chiar safe si au decis sa isi mareasca firma cu inca 200 de angajati (eu spun ca aia e ceva). Banuti o sa le aduca si celelalte jocuri dar urmatorul lor money maker o sa fie cu siguranta Dark Souls.

Acuma ca jocul e multi platform si s-a facut mult mai multa reclama pe seama lui sper sa e vanda cel putin 3 milioane de exemplare intr-un an, doi. Fingers crossed pentru cei de la From Software.