Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pro Evolution Soccer PES 2012
-
Senior Member
Eu nu am inteles o chestie. Zici ca parca jucatorii sunt pe gheata si apoi randul urmator zici ca se misca greoi ca niste tancuri. Imi scapa mie ceva?
Nu zic, cu siguranta nu se misca precum in FIFA, unde in 2 secunde a facut 15 miscari insa fata de 2011 eu cred ca este un mare progres legat de animatiile jucatorilor si rapiditatea miscarilor. In 2011 nu te puteai intoarce cu mingea sa o dai "acasa" sau in alta parte pentru ca ti-o lua. Nu aveai cum sa o pastrezi, atat de greu se misca.
Auturile nu-mi plac de niciun fel, se pare ca le-au lasat la fel ca anu' trecut. Portarii alterneaza in prestante. Exista si un bug, la fiecare lovitura libera din apropierea careului echipa adversa da gol. Indiferent de echipa. Nu stiu daca a mai experimentat cineva asta. Legat de 1 vs 1, adica deposedare, este total schimbat, a trebuit sa intru in training sa vad care e faza (uitasem ce ziceau in video-ul acela care explica).
Din cate am inteles, aceasta versiune a demou-lui este un build mai vechi, o sa mai lanseze un demo care o sa fie apropiat de produsul final. Nu inteleg de ce au mai dat drumul la primul, dar fie. Nu este jocul perfect insa eu sunt multumit de progresul facut in anumite privinte.