Single post: Battlefield 3
-
Senior Member

Originally Posted by
Downshifting
Discutia asta se pierde in detalii. De exemplu, ce importanta are ca MoH e o alta franciza? Ideea e ca EA/DICE au incercat sa mulga acest engine grafic, FrostBite, atat cat au putut si cat s-au priceput, si urmeaza sa faca acelasi lucru cu FB2. Din punctul asta de vedere nu e nicio diferenta esentiala intre ei si Activision, doar ca cei din urma au stiu sa faca jocuri care au prins mai bine la public.
Nu am spus ca un joc e mai bun pt ca vinde mai mult. Si chiar am zis ca e cazul ca si COD sa vina cu o grafica noua.
Cat de plictisitor devine COD e un subiect off aici, iti spun doar ca eu cred ca fiecare COD online a fost suficient de diferit de celelalte, si de aia am si pareri diferite despre ele. De ex WaW mi s-a parut mediocru, MW2 oribil iar Black Ops bun spre foarte bun.
Muls nemuls, ideea e ca Frostbite a avansat, in timp ce Q3 a stagnat dar si-a ascuns lacunele an de an cu cateva aditii noi. In momentul asta si-ar permite sa-l mulga destul de mult, are ce scoate. Da, CoD vinde mai bine pentru ca scrie CoD in nume si multi care sunt acum fani nici macar nu au jucat clasicele seriei, fiind doar fani de "ocazie". Acelasi lucru se va intampla cu "the next big thing" in materie de FPS, toti vor face tranzitia. Instinctul de turma este extrem de bine dezvoltat. Ca o sa fie BF3 sau altul, asta nu stiu.
In rest, numai bine.