Quote Originally Posted by wackorine View Post
macar cu detaliile din jurul unui meci stau destul de bine(cameramani,antrenorul pe margine,atmosfera din tribune) ... fizica mingii,impresia ca este o minge din plumb continua pentru mine ... portarii,nu prea apara ... imi place,cel mai mult,cand demarci un alt jucator din propria echipa ... pasele&suturile par mai improvizate dar,uneori,dau impresia ca sare mingea prea puternic ...
probabil ca,vor mai fi adaugiri pana la final ... peste tot&toate,minusurile&plusurile,bine ca exista comunitatea care face patch'uri ... altfel,lipsa licentelor este un mare minus ...
ca idee:incercati sa jucati semiassisted sau chiar manual cu anumite setari&o sa se simta altfel(zicea cineva de pasele care ajung,invariabil,la coechipieri) ...
oricum,bravo Konami pentru ca,spre deosebire de EA,a dat ceva preview fanilor seriei ...
Eu spuneam de acele pase.
Eu nu joc assisted niciodata, numai manual joc, asa imi place, practic simti cu adevarat ca joci fotbal.
Deci demo-ul tot manual l-am jucat si crede-ma ca nu am gresit nicio pasa lunga cat am jucat, toate ajungeau la coechipieri fara sa ma agit prea mult sa pun directia cum trebuie sau sa controlez cumva puterea pasei.
D-asta spuneam ca la 2011 nu era asa, acolo chiar iti trebuia pricepere/indemanare ca sa dai o paza lunga la un coechipier.