Quote Originally Posted by Dudel View Post
Nu s-ar putea ca fiecare user care pune la vanzare un joc sa fie obligat sa puna doua linkuri cu jocul la magazine din tara sau ar fi prea multa reclama prin linkuri la magazine?
Vanzatoru sa puna link ? Sper ca esti ironic, nu ? Stii bine ca exista magazine cu preturi aberante, pui 2 preturi de acolo si gata. Dar mai exista o problema, poate chiar esti vanzator de buna credinta, dar vinzi un joc care nu se mai gaseste in magazine. Ce faci atunci ?

Eu raman la parerea mea : ar trebui lasat thread-ul liber si oricine sa poata puna link la jocul vandut. Doar atat - link. Fara comentarii de genul : ceri prea mult, uite cat e aici, bla bla bla. Stiu ca asta ar putea efecte nedorite : vanzatorul ar veni si ar zice : aia nu au pe stoc, versiunea mea e diferita, transportul de acolo costa mai mult, etc. OK, sa faca asta daca vrea si cumparatorul sa decida apoi, dar macar sa fim lasati sa demascam bisnitarii.

Nu trebuiesc banati, e suficient sa dai link si gata. Daca un cumparator decide sa cumpere de la bisnitar deja e treaba lui, sa fie sanatos.