Single post: Cerere anti bisnita
-
Senior Member

Originally Posted by
djdanny
Dai report la fiecare user pe care il vezi ca vinde un joc putin mai scump ?
Daca tot vrei sa cumperi mai ieftin ca in magazin, vorbeste cu userul respectiv. Dom'le, aici e X, iti ofer Y pe joc. Daca nu iti convine, ramai cu el la pretul tau! Simplu... De cate ori am facut asa, multi useri au fost de acord.
Nu, nu dau report. Ii scriu frumos pe thread ca are pret mai mare si ca e interzis de regulament, unii sunt oameni seriosi si chiar nu-s la curent cu preturile din magazin. Intr-o zi am scris la 3 useri. 2 dintre ei au fost foarte politicosi si au redus instant pretul cerut sub cel de magazin. Domnul thedeadman14 mi-a zis ca "nu e cazul sa-i zic eu ce preturi sa-si puna, ca el negociaza cu clientii".

Originally Posted by
djdanny
Man, nu am nimic cu tine dar daca ai fi moderator, ai ramane singur pe forum.
Un pic de offtopic : sunt moderator pe 3 forumuri si nu-s singur pe niciunul, toate au mult mai multi useri ca asta
E adevarat ca sunt fourumuri straine, poate conteaza si aia.
Back ontopic : Regulamentul e regulament si ar trebui respectat, nu ? Altfel pt ce pui reguli ? Sau ce incerci sa zici ? Ca trebuie inchis ochii la "abaterile" mai "minore" ca sa nu alungi forumul ? Unde tragi linia asa ?
Uita-te si ce am scris mai sus. Daca as fi moderator te asigur ca n-as bana pe nimeni asa, nici macar Warn nu i-as da. I-as scrie exact cum ii scriu acum (in calitate de user). Daca omul intelege e perfect. Daca insista as da warn si daca nici asa nu intelege ban.
Nu vreau nimic mai mult de atat, doar sa respecte TOTI regulile. Eu mi-am luat warn aici de 3 ori pt "limbaj". Altii fac bisnita si nu iau warn. Ti se pare corect ? Nu zic sa moara capra vecinului, zic doar sa se aplice regulile pt toti.

Originally Posted by
FuriaAlba
Eu zic ca regula trebuie aplicata doar daca user-ul exageareaza cu pretul pus pe site in comparatie cu altul dintr-un magazin.
Si cum stabilesti cand e exagerat pretul ? O dam deja in balarii. Daca un joc costa 80 lei in magazin si un user cere 85 nu e bisnitar, corect, nu ? Nici daca cere 90. Eu zic ca 100 lei nu e deloc exagerat fata de 80. Cand e exagerat ? Cand e 200 lei ? Tu practic vrei sa fie sancttionati doar cei mai nesimititi bisnitari, aia care se multumesc cu o ciupeala mica sa fie lasati in pace.
Pe principiul asta putem merge mai departe cu orice regula. Daca unul te injura mai "light" sa nu fie sanctionat. Sa fie sanctionat doar cand te injura de mama sau foloseste cuvinte foarte urate, nu ?