Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
Member

Originally Posted by
Khufu
Eu am zis-o mai in gluma faza cu early access, jocul l-au scos pentru a resuscita franciza pe un engine nou.
Gluma sau nu, destui au cumparat MoH pt accesul la beta BF3 sau asta a fost motivul principal. Ei nu stiau acum un an ca se vor bucura de acest privilegiu 48 de ore. Ceea ce a facut EA cu treaba asta se cheama `teapa`, oricum ai lua-o.
Iti spun eu de ce au scos MoH: au vrut sa aiba un joc alert in MP ca sa concureze cu COD-ul, dar au dat-o in bara pt ca au lasat controlul greoi, continutul (harti, arme) nu e nici la jumatate din cat are un COD, nu s-au ocupat serios de joc dupa lansare, DLC-ul scos a fost o nesimtire, iar data de lasare a jocului a fost extrem de prost gandita (la o luna de Blops...).
Este totusi alt joc, diferentele sunt enorme. Activision scot acelasi joc.
Ce conteaza asta? Daca o companie scoate 5 jocuri din aceeasi franciza pe acelasi engine e urat, daca o alta scoate 5 jocuri din francize diferite e mult mai OK, sau cum? E acelasi lucru, profit cu cheltuiala minima.
Hartile din BC2 sunt totusi mici pe langa ce pot baietii sa produca.
O harta mare nu e neaparat una buna, asa cum una medie-mica nu e neaparat rea. Cantitate... calitate...
CoD ramane in topul popularitatii pentru ca este mai usor de jucat, oricine poate sa sara direct in actiune, nu trebuie decat sa tinteasca si sa traga.
COD NU e usor de jucat. Majoritatea jucatorilor au un KD de pana in 1,5 si un WL negativ. Ritmul alert il face cu atat mai greu de jucat, pt ca trebuie sa iei decizii extrem de rapid. Pe de alta parte, ce ti se pare asa de solicitant la BF? Poate in sensul ca-ti trebuie mai multa rabdare ca sa-l joci. E asa de greu sa dai reviveuri si cutii de ammo? Sau sa dai cu agheul in tancuri? Granted, pilotarea elicopterelor era mai dificila, in rest, nimic special.
BF este un joc ceva mai lent, nu lent. Nu ai jucat ARMA inseamna, acolo ai o alta dimensiune a cuvantului lent.
Se poate si mai rau, asta e clar. Si banuiesc ca de aia e ARMA atat de popular si cunoscut.
Lunetisti sunt, ca peste tot, insa ma bucur ca aici snipingul e mai greu si copiii nu alearga sa faca montaje cu 720 degreee noscopes/quickscopes.
No si quick scopes sunt si in BC2, eu am facut platina la bolt actions numai cu red dotul. Cu 720 degrees mai greu, intr-adevar, din cauza controlul greoi.
Vehiculele d-aia sunt acolo, sa le foloesesti, nu stiu ce intelegi tu prin a "campa vehicule".
Adica sunt oameni care nu fac altceva decat sa stea pe locul de spawn al vehiculelor si sa le astepte, fara sa participe la actiune in timpul asta.