Da, multi au cumparat MoH pentru early access la BF3, cum multi au cumparat Bulletstorm pentru early access la Gears 3. Nu sunt ei singurii care se folosesc de astfel de tertipuri. Nu e moral, sa zic asa, dar nici crima nu e. Oricum, decizia era a ta, nimeni tu te obliga sa cumperi si daca esti gamer de ceva timp stii cu siguranta ca o sa faci rost de un BETA key, la orice joc se gasesc. Trebuie doar sa stii unde sa cauti (forumuri oficiale, site-uri de gaming, site oficial etc). Am zis acum cateva posturi ca MoH nu a avut nicio sansa, a fost scos doar sa fie readus in prim plan. Au vrut sa fure putin din spotlightul CoD-ului si l-au lansat in perioada aia. Eu zic ca daca vrei sa sa faci asta, cam alea sunt datile de lansare. Plus ca intr-o luna au putut sa vanda mai mult decat daca il lansau in aceeasi saptamana in care se lansa CoD. Campania in SP chiar mi-a placut, MP a fost dezamagitor din motivele enumerate mai sus. Nu inteleg ce vrei sa zici prin control greoi, faptul ca nu poti sa alergi cu un .50 cal si sari peste tot? In fine, fiecare cum s-a obisnuit.
Da, ce face CoD e urat pentru ca desi au posibilitati, se zgarcesc pentru ca stiu ca lumea va cumpara oricum. Mai am de completat ceva:
Frostbite 1.0 - 1 singur joc
Frostbite 1.5 - 3 jocuri si un exapansion dintre care unu face parte din alta franciza, deci alta experienta iar altul este doar pe console.
Frostbite 2.0 - deocamdata 3 jocuri sunt confirmate, dintre care doar unu este FPS din seria BF.
Mai vorbim peste ceva ani, atunci poti sa acuzi de muls.
Cand vine vorba de marimea hartilor, aici intervine si gustul propriu. Pentru mine o harta mai mare (si bine gandita) este mai buna ca una mai mica. Nu imi place senzatia de claustrofobie dintr-o harta CoD care este de marimea unui spawn in BF2. Mie, de exemplu, nu mi-ar placea sa mor in cateva secunde de la spawn pentru ca un tip cu hind e deasupra mea si ma vede ca un romb rosu. Daca ai o echipa cat de cat, mai poti sa faci fata. Fara insa, esti carne de tun. Nuketown este probabil cel mai bun exemplu.
Aici am ras putin, "CoD NU este usor de jucat". Imi pare rau, nu impartasesc opinia, mai ales dupa ce ai adus ca argument K/D ratio si W/L ratio. In CoD, asta e baza. Fiecare cum il taie capul, sa faca scorul cat mai mare, pe cand in BF, stilul acesta nu duce decat la runde pierdute, jocul fiind gandit pentru lucrul in echipa, sacrificarea scorului pentru victoria intregii echipe. Ritmul mai alert il face extrem de usor de jucat, fiind foarte putin probabil sa nu faci fraguri multe pe jucatori care se spawneaza in fata ta sau care se impusca cu altii in acelasi spatiu restrans. "Caile de flancare" sunt o gluma, nu exista asa ceva, deci CQC este mereu la putere. Trebuie doar sa apesi pe buton mai repede decat adversarul. Nu am zis ca BF este extrem de solicitant, insa iti ia ceva timp pana inveti cum sa pilotezi un jet/elicopter, cum sa te feresti de rachete atunci cand esti intr-un vehciul, pe unde sa ataci, ce tactica sa folosesti, sa lucrezi ca un tot unitar IMPREUNA cu echipa ta.
ARMA ne e popular si nici nu cred ca isi doresc asta, din moment ce mai nou a devenit gratuit, parca. Este un joc pentru entuziastii simulatoarelor militare. Crezi ca un copil gaseste ceva amuzant in asta? Ma indoiesc. Revin insa la faza cu popularitatea, asta ar insemna ca Justin Bieber este mai tare ca AC/DC. Cantitate...calitate..
Mai sunt si oameni d-astia, care campeaza pentru vehicule. Orice padure are uscaciuni. Unii campeaza cu un motiv (chiar stiu sa piloteze, sa conduca un tanc toata runda fara sa fie distrus etc.), altii fara motiv (vor kill-uri dar nu rezista nici 3 minute). Oricum asta se intampla mai mult la jets/elicoptere. Foarte rar vezi oameni care sa campeze in baza lor pentru un tanc/atv/humvee.
Discutia asta cred ca o purtam degeaba, eu nu incerc sa te "convertesc" prin tot ce scriu aici. Sper ca nici tu nu incerci, da?![]()

Reply With Quote