Single post: Battlefield 3
-
Senior Member

Originally Posted by
Downshifting
Eu nici n-as avea la ce sa te convertesc, pt ca nu sunt fanul vreunui joc sau vreunei companii. Ma deranjeaza impresiile si criticile/laudele exagerate si nerealiste pe care le aduc unii pe acest thread (si nu numai). Daca am fi mai sceptici si mai putin entuziasti fata de practicile marilor firme private si mai critici cu produsele pe care le scot ar fi mai bine pt toata lumea, mai ales pt consumatori.
Ai dreptate, nu trebuie sa accepti orice arunca companiile spre noi. Dar stii vorba aia, give credit where credit is due. Oamenii sunt entuziasmati pentru ca vad ceva ce le place si care stiu ca o sa le faca placere cand o sa-l joace. Nu poti sa le zici "Stati domoliti, mie nu-mi place ce vad, nu trebuie sa va placa nici voua!" Atitudinea asta nu duce nicaieri. Si CoD va castiga respectul multora de pe topicul asta si nu numai atunci cand va arata ca merita. Deocamdata sunt repetenti, pentru mine. Cand o sa le vina mintea la cap, o sa-i sustin si pe ei.
Criticile sunt normale, nu exista nimic perfect pe planeta asta si nu toti oamenii pot fi multumiti. De aceea e forum, sa discutam, sa ne dam cu parerea. Daca nu mai acceptam parerile contra atunci nu cred ca forumul e de noi.