RaverX: ti s-a spus atunci clar ca acela e un produs mai special, "refurbished"... sau "resigilat" (vorbim de Wolfenstein). Mie unul mi s-a parut ca omul are preturi super decente (intre 50 si 70 RON in ultima parte) pt. jocuri de PS3... Recunosc ca eu unul n-am vazut nici-un report referitor la threadul omului, dar si daca l-as fi vazut, l-as fi lasat in pace. Sa fiu sincer, daca as da 299 si 399 RON pe un joc de PS3, nu l-as vinde pe 50 RON nici sa ma bati. In plus, omul a spus ca si negociaza preturile... si totusi ai ceva cu el. Am observat ca atunci cand iti spui un punct de vedere, iti place ca INTOTDEAUNA sa ai ultimul cuvant. Si cu parere de rau iti spun ca asta nu e bine, in special pe un forum. Mai ales cand spui ca esti moderator pe alte forumuri... trebuie sa si stii cand se te opresti.

Nu, nu se doreste un forum "MARE in care guverneaza legea junglei", dar nu ne dorim nici sa devenim MILITIE. E vorba de o comunitate... mai poate gresi un user, mai se drege cu vorba buna, mai se da o infractiune... Sincer cand am vazut ca te agiti atat, ma asteptam sa gasesc un user care are preturi de n ori mai mari decat in magazin, ca a facut cine stie ce nebunii de merita banat... Si de fapt vad ca pare mai mult a fi o vendetta personala, mai ales daca userul care a cumparat Wolfenstein poate dovedi ca a negociat un pret sub cel de magazin.

Repet... nu suntem www.Inchizitie.ro, www.Militie.ro... daca asta credeai, ai gresit adresa.

Cat despre
Quote Originally Posted by RaverX View Post
MonkY : nu te supara, dar nu asa se salveaza forumul. Cel putin mie nu mi se pare normal sa protejezi bisnitari si smecherasi si sa banezi useri care ajuta real forumul (cu posturi bune, donatii, etc). Sau daca se aplica regulamentul atunci sa se aplice pt toti si pt orice infractiune, nu asa e normal ?
Cam asta spune totul despre ce gandesti tu despre noi. Mai ales ca te contrazici. Intai imi spui ca nu ti se pare normal sa banam useri care ajuta real forumul, dupa care ma intrebi de ce nu se aplica pentru toti aceeasi infractiune?!? Tu crezi ca daca cineva doneaza pt. site si a doua zi isi baga ceva in CG va avea castig de cauza pt. ca a donat? Sau crezi ca daca are 2000 de posturi poate sa faca orice vrea? Daca asta crezi, inseamna ca ai impresia ca cine ajuta CG-ul de fapt ne cumpara... sau cum?

Prin urmare, da... ma supar cand se aduc astfel de mizerii la adresa mea. Mai ales prin acuze gen "protejezi bisnitari si smecherasi"... Si mai ales cand aduci in discutie salvarea forumului de conditionari intr-un loc unde chiar nu-si are rostul. Aproape ca o spui ca pe un santaj. Si sorry, dar la santaj chiar nu reactionez bine deloc. Prin urmare threadul se inchide, cu rugamintea ca userul thedeadman14 sa-mi dea detaliile userului care a cumparat Wolfenstein de la el. Voi posta un update final aici. Bafta tuturor!

P.S. thedeadman14: ai warning pentru nerespectarea regulamentului. Nu mai era nevoie sa accept toate mizeriile din partea unora sau altora daca pur si simplu nu ignorai http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/. Chiar daca ai preturile negociabile (desi acest lucru nu este specificat in primul post al threadului), nu ai voie sa pui preturile mai mari decat in magazin (mai ales ca ti s-a atras atentia).

---------- Post added 27-08-2011 at 11:57 PM ----------

Intre timp am primit si raspuns de la userul iridium (cel care a cumparat de la thedeadman14). Case closed!
Quote Originally Posted by iradum
Salut.

Eu sunt userul care a cumparat acel joc Wolfenstein, si alaturi de el si jocul NFS HP de la userul thedeadman14.

Doar acum am ajuns acasa si am aflat de "problema" cu preturile jocurilor de pe forum. Doresc sa specific faptul ca l-am cumparat cu 40ron, si am preferat asta in defavoarea magazinului online deoarece starea sa era impecabila, nu trebuia sa platesc transportul si nu trebuia sa astept timpul de livrare.

Userul thedeadman14 este de foarte mare incredere, am stabilit o ora la care sa ne intalnim iar cand am ajuns eu (cu 10 minute inainte de ora stabilita) el era deja acolo asteptandu-ma, iar pretul NFS-ului a fost de 60ron (era editia limitata) sub pretul de vanzare pe forum si nu numai in momentul respectiv.