Single post: Go digital - copacii iti vor multumi cu siguranta!
-
Admin
Intr-adevar, e mai complicat un pic cu cartile... dar doar cu cele in limba romana. Si cum in ultima vreme prefer sa citesc originalele care nu s-au pierdut prin traduceri... nu am prea mari probleme. La mine insa marea problema erau revistele de specialitate (de la gaming, pc tech, macos, pana la photo si auto). Ca idee, numai CHIP-urile si XTremePC-urile ocupa un dulap intreg, mai inalt ca mine 
Astept si eu cu nerabdare sa vad cat de ok va fi NewsStand-ul din iOS5... insa personal am indoieli ca vor fi la acelasi nivel cu Zinio din start. Ma gandesc ca una e sa te chinui de peste 10 ani sa faci contracte, sa digitalizezi toate cele... si alta e sa o iei de la zero. Noroc ca Apple e pe val, si poate vedem tot + extra. Nu stiu cu exclusivitatile cum va fi...
Sper insa ca NewsStand-ul din iOS5 sa aiba si omologul sau via iTunes si pe PC, altfel va fi egal cu zero. Pentru ca eu vreau un produs care sa fie multiplatform. Daca vor ignora Androidul (ceea ce cred ca se va intampla), macar pe PC si MacOS sa poti citi ceea ce ai achizitionat din iOS.