Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Probleme Site?
-
Junior Member
Nu ai inteles exact ce descriu, paginile le-am deschis separat pentru a se vedea alte site-uri care au upscaling la dimensiunea browserului.
Consolegames are dimensiune fixa, motiv pentru care trebuie sa tragi manual de bara de glisare(daca ai rezolutia mai mica) pentru a citi intreg continutul unui post/text.
Eu personal am monitor de 30", imi permit sa deschid mai multe ferestre sau sa micsorez fereastra de la consolegames, pentru a beneficia de spatiul ramas, in alte scopuri.
In momentul micsorarii ferestrei, apar acele bari de glisare, iar in fereastra se vede doar partial site-ul.
Daca s-ar face upscaling la marimea ferestrei, ar intra tot site-ul in fereastra, indiferent de marimea acesteia.
Este utila aceasta implementare, mai ales ca nu toti userii au laptopuri/monitoare care le permite rezolutii mari.
Ca si cost, este vorba de 2-3 randuri de script.
Daca sugestia este deplasata, se pot stege aceste posturi, eu am adus discutiei o idee simpla, asa cum vad din prisma mea.
Mersi de reply.