Single post: Probleme Site?
-
Admin
dydsoft: in ziua de azi, cred ca in jur de 90% din site-uri merg pe dimensiuni fixe si nu fluide pt. un simplu motiv: arata la fel pe orice PC! Mai ales ca exista zoom si fit page in orice browser. Eu nu inteleg insa la ce problema te referi cand spui despre laptop cu rezolutie mica... pentru ca doar pe netbook-uri mai exista maxim 1024 pe latime (CG avand 1200). Pe iPad (care are tot 1024) se face fit to screen foarte ok. Pana si pe iPhone si Android (care sunt sub 1024) CG-ul intra pe toata pagina fara probleme. Prin urmare, nu... nu se va face o astfel de "implementare"
Cat despre 2-3 linii de cod... sa fim seriosi. As vrea sa vad si eu javascriptul acela capabil sa faca resize la homepage de exp. (unde ruleaza alte javascripturi si cod HTML5 si Flash), fara sa strice nimic...
Anyway, noi am decis de acum 3 ani ca vom merge pe minim 1200px... 1024 si browsere care nu stiu sa faca fit to screen are so.. 90's. Mai ales ca din statisticile site-ului, sub 6% din userii de PC intra in rezolutii de 1024x768.
Merci pentru propunere totusi.