Single post: Tigara electronica
-
28-08-2011 14:23 #4302 SP
Member
Daca iti da gustul acela de ars, pune 3 picaturi in atomizor inainte de a incepe aburirea. Daca tot asa ramane gustul, baga-le sub jet de apa calda, le sufli bine de tot pana nu mai iese apa din ele si apoi le faci un dry-burn. Adica le faci reprize scurte (vreo 5) timp de 4-5 secunde, de aprindere fara cartus pe ele. Dupa fiecare repriza de dry-burn, sufli in ele din ambele parti. Dupa ce ai terminat cu dry-burn, le bagi din nou sub jet de apa calda, le sufli din nou ca sa iasa apa din ele, apoi le lasi la uscat 24 de ore (daca nu ai rabdare atat, iei un feon si le tii in jetul de aer cald al feonului ca sa se evapore apa toata, ce mai ramane prin ele dupa suflare). Dupa asta, din nou se face operatiunea cu 3 picaturi direct in atomizor, apoi pui cartusul si incepi abureala.
Daca si dupa o astfel de curatare persista gustul de ars, arunca-le la gunoi si ia-ti altele. Dar eu sper sa rezolvi prin metoda de mai sus.
---------- Post added 28-08-2011 at 12:28 PM ----------

Originally Posted by
sunson
Cu stima,
am si eu o intrebare. Poate s-a mai pus dar nu am luat toate paginile la citit. Daca intorci garnitura si in acelasi timp mai lasi si un mic spatiu deasupra suportului rezistentei nu mai intra mustiucul, asa cum prezinta in filmulet. Garnitura ajunge la nivel cu capayul tevii rezervor. Cum ai rezolvat aceasta problema ? Practic trebuie un tub mai lung sau trebuie scurtata tija dintre vonectorul bateriei si suportul rezistentei.
Multumesc anticipar
Nu stiu ce mustiuc ai tu, dar eu nu aveam problema asta. Ca sfat, sariti peste etapa cu clearomizer si luati-va cartomizoare dual-coil. E muuult peste toate atomizoarele si clearomizoare, va scapa de problema discontinuitatilor de vapare, de scurgeri, iar TH si aroma-din plin. Functioneza cel putin 2 saptamani la parametrii optimi. Credeti-ma, am testat cam toate modelele de atomizoare , clearomizere, giantomizere, cartomizoare etc. Dual-coil e fantastic. Intradevar, iti da satifactia similara fumatului. Dar atentie, acestea NU SUNT compatibile cu bateriile 510 de 180 mAh.