Folosesc e-cig de o saptamana si deja nu mai am nevoie de tigari clasice (am fumat 7-8 bucati clasice in prima zi, 4-5 urmatoarea si 2 buc in a treia zi, dar asta numa` ca sa scap de ele, nu pt ca as fi avut nevoie) Chestia ciudata este ca acum nu-mi mai place "gustul" la cele clasice, mi se pare aiurea total ... lipsit de aroma si nush ... aproape dezgustator ... (spre deosebire de e-cig care mi se par aromate) Inainte fumam 20-30 buc Marlborro rosu scurt/zi, vechime de 15 ani in bransa, asa ca sunt socat ca in cateva zile nu le mai suport .... asta e partea super faina ...

Postez ca sa impartasesc experienta mea si sa gaseasca si altii informatii - mie mi-a venit relativ greu sa ma decid sa cumpar pt ca nu gaseam destule infos .... si mi-era si lene (recunosc) sa caut forumuri pe acest subiect in alta limba ... Acest topic m-a ajutat f. mult sa ma decid si tot citind acest topic m-am hotarat ce tigari sa folosesc si unde sa le caut ... Eu personal folosesc Super Mini Electronic Cigarette (Model: RN4081) si sunt f multumit

Sfatul meu - cautati ceva despre care ati auzit din mai multe surse ca sunt OK si pt care sa gasiti usor si la un pret decent consumabile ...

Multumesc celor care au postat aici experientele lor, m-au ajutat sa iau o decizie buna ...