Single post: Clubul Xbox 360
-
30-08-2011 15:41 #10902 SP
Junior Member

Originally Posted by
Donu
Salut!
Am cumparat si eu de la cineva un XBOX 360 Jasper modat.
Avea din memoria de 215 mb parca, in jur de 15 mb liberi.
Erau o gramada de salvari si ce o mai fi fost din jocurile pe care le accesase fostul proprietar si fiind la inceput cu
experienta acestei console am zis sa formatez memoria si sa o folosesc cu jocurile pe care le am eu.
Nu-mi mai apare niciun profil, s-a sters bineinteles totul si daca vreau sa-mi fac un profil nou imi spune sa accesez
internetul fiindca are nevoie de update-uri.
Intrebarea mea este:
Isi va putea face update-uri fiind modat? Sau nu mai poate face absolut niciun update?
As fi incercat sa fac update-ul fara sa va mai intreb insa am inteles ca Microsoft banneaza hardurile consolelor
pe care le vede modate.
Mie (neavand hard extern) nu-mi banneaza automat hardul (memoria) si-asa mica de 200 si ceva de mb?
As mai vrea sa cumpar un hdd extern de 20 gb. Ce se stocheaza mai exact pe hard?
Update-uri, salvari si jocuri mai mari de un dvd?
Va multumesc mult si sper sa ma lamuriti si pe mine cu problemele astea!
O zi buna!
Poti sa intri cu el pe Live insa vei pierde modarea.Modarea ESTE ILEGALA!Daca vrei sa joci online joci cu el cu jocuri cumparate.
Off,despre modare.
MODARE=PIRATERIE.JTAG nu este neaparat piraterie deoarece este folosit la aplicatii,etc nu neaparat sa joci jocuri.Daca iti modezi consola softa este clar ca vrei sa piratezi.Cu modarea soft nu ai ce altceva sa faci de cat sa joci jocuri modate.Asta ca sa fie totul clar.Daca modarea nu era piraterie consolele modate nu mai lua ban de pe XBL.