xBulk: ce te doare pe tine ce face fiecare om acasa? De cand ati devenit unii din voi mai catolici decat papa? Exista politie, exista organe abilitate care se ocupa de piraterie. Atata timp cat modarea nu este ilegala si aici nu se discuta despre piraterii chiar nu inteleg ce problema aveti ca si-a luat omul consola modata? El a intrebat ce poate face cu ea, nu daca se poate juca piraterii.
Quote Originally Posted by xBulk View Post
La Xbox 360 nu poti avea niciun astfel de beneficiu ca la Iphone/Ipod/IPad/PS3/Xbox/PS2.Pe xbox poti juca doar jocuri piratate daca il modezi nimic altceva.
Iar vorbesti fara sa ai habar. Exista destule homebrews (de exp. playerul bazat pe ffmpeg libraries - ffplay360 - FFPlay for 360 - Google Project Hosting). De curand a iesit inclusiv emulator de PS1 (LibXenon.org - Index). Dar oricum ar fi, atata timp cat este consola omului, poate sa faca absolut ce doreste cu ea. Atata timp cat nu vine si ne intreaba pe noi despre nu stiu ce joc piratat, e liber sa o faca. Si pe mine ma doare cand vad ca eu dau 200 RON pe un joc si aia il iau cu 10 RON. Dar atata timp cat el ca pirat sta in banca lui si nu vine sa se laude (cum au facut multi care au disparut de pe CG, thx God!) atunci sa fie sanatos.
Quote Originally Posted by xBulk View Post
Dac modarea e asa legala Microsoft de ce baneaza consolele modate,sunt ei mai "copaci" si nu respecta legea?
Ti-a explicat si MonkY, pe care il respect ca e baiat bun. Dar eu o sa-ti zic mai pe sleau: "Nu mai fi tu copac!". Sunt mai multe lucruri care nu se leaga la tine. Hai sa explic pe scurt:

1. Microsoft nu te baneaza pentru ca ai consola modata. Eu am avut un Xbox 360 modat timp de 3 ani si nu m-au banat. Te baneaza daca folosesti jocuri piratate!
2. Microsoft nu iti baneaza consola pentru ca respecta o anumita lege impotriva modarii (care nu exista decat in imaginatia ta si in Australia parca). Ei te baneaza pentru ca incalci EULA-ul. Termenii si conditiile impuse de ei in folosirea serviciului oferit. Le-ai citit?
3. Microsoft nu iti baneaza consola fizic. Daca ar fi existat o lege impotriva banarii, atunci ar fi putut sa-ti blocheze consola sa nu te mai poti juca nici macar offline. Ei pur si simplu iti taie accesul la serviciile Live pentru consola respectiva. Ceea ce nu inseamna ca ei "respecta legea", ci faptul ca te blocheaza conform punctului 2.

Sper ca am ajutat la intelegerea acestui lucru despre care cred ca s-a discutat de prea multe ori aici. Chiar recomand sa faceti un thread explicativ si sa dam linkuri la fiecare noob