Salutare!

Am stat saptamana tecuta intr-o noapte sa citesc acest topic pe care l-am gasit din intamplare... sunt fumator inrait si experientele voastre descrise aici ma indeamna sa incerc ET, pana acum nu am incercat niciodata sa renunt la fumat si asta pare o alternativa viabila. Mi-am facut cont aici special pentru acest topic!!!

@MonkY: vreau sa comand un Super RN4081 de pe Electronic Cigarette | Free Yourself... | e-cigs Welcome, e OK? Mai erau pe undeva preturi mai bune? O sa iau si cateva sticlute de Johnson Creek, dar n-am vazut acolo cartuse "blank" pe care sa le umplu eu... e ok sa le reumplu pe cele utilizate? Ma gandesc sa-mi iau vreo 4 cutii x 25 bucati, ar trebui sa tina cam o luna si am timp sa reactionez intre timp. Mai vreau sa mai comand si vreo 3-4 atomizoare.

Ce zici, e OK "kit-ul"? Imi scapa ceva din vedere? Cand am citit topicul am fost un pic sceptic, apoi mai interesat, apoi mi-am dat seama ca nu ma dezlipisem de laptop de vreo 2 ore... acum sunt varza si nu mai stiu prea multe din ce-am citit dar sunt hotarat: la naiba cu "analoagele"!

Multumesc!