va salut baieti,

Sper sa ma puteti ajuta si pe mine in urmatoarea problema:
am un xbox 360 elite si de (folosit 2 ani fara prob) dar de cateva zile numai merge sunetul cum ar trebuii.
problema este urmatoarea indiferent de ce cablu folosesc (in afara de HDMI pe care nu l pot testa) sunetul din RCA ul rosu numai se aude asa tare (adica primesc sunet normal din rca ul alb si rca ul rosu se aude f f incet).
Eu am niste casti tritton si am testat mai multe cabluri (vga, component si adaptoare de sunet) si orice as conecta la audio-ul cablurilor pe rca ul rosu sunetul numai functioneaza in parametrii normali.
Deci, sunetul a fost testat cu mai multe cabluri pe mai multe sisteme inclusiv casti, problema este sigura RCA ul rosu numai prieste la fel de mult ca rca ul alb.
A mai patit cineva asa ceva? se mai poate repara?

Eu am garantie dar cei de la garantie m-au pus sa scriu un mail cu SN consolei si cu problema si ei il vor trimite mai departe la microsoft sau "afara" dupa cum sa exprimat donisoara cu care am vb la telefon. Tot ea mi-a spus ca in 99% din cazuri consola este inlocuita dar dupa ce primesc un raspuns si ei (aceast lucru poate dura 15 zile lucratoare). Problema aici ar fi ca elite la ei nu se mai fabrica...si ar trebuii sa-mi dea o consola noua.

ce pareri aveti?

va multumesc pentru timpul acordat