+ povestea
+ coloana sonora
+ gameplay
+ libertatea de miscare (in sensul de abordare a misiunilor secundare si unele mici alegeri)
+ augmentarile
+ mica surpriza de la sfarsitul genericului
- grafica este prea monotona, aceeasi paleta de culori, totul este gri
- iluminarea inexistenta (nu-mi aduc aminte sa fi vazut umbre)
- diferentele enorme dintre filmuletele CG (care duceau a jocuri din 2010-2011) si jocul propriu-zis care pare din 2004-2005 (dpdv grafic)
- faptul ca, in first person, nu ai corp (lasand laoparte mainile puse doar cand alergi). daca tot s-au chinuit sa-l faca pentru 3rd person, era asa greu sa-i puna o camera in cap si sa joci la fel si din first person ?
- (si cel mai mare minus al meu) faptul ca nu am alegerea de a juca doar 3rd person sau doar first person. sunt sigur ca experienta era cu totul altfel daca ma puteam bucura de tot jocul in 3rd person.
- trecerea dintre 3rd person la first person si viceversa
- faptu ca desi ai libertate de miscare, aceasta este foarte limitata:
este o misiune pe la inceputul jocului in care, pentru a o salva pe o tipa, trebuie sa-i dau 5k de credite tipului de la bar. vroiam sa ma duc la el si sa-l calc in picioare si sa-l fac sa nu-i mai ceara banii sau sa-i pot da banii, dupa care sa-l pot omora cand se duce la wc/acasa si sa-mi recuperez banii, samd.
- faptul ca are 4 finaluri, dar nu pot influenta care este acesta decat in ultima faza (ca la Singularity). Trebuia sa fie ceva gen Heavy Rain, unde tot ce faci pe parcursul jocului sa influenteze finalul.
+/- nu stiu unde sa trec acest lucru. M-a deranjat la inceput, faptul ca nu esti "recompensat" daca folosesti stealth (gen Splinter Cell Conviction) ci ti se consuma din energie si daca nu ai cu ce sa "hranesti" aceasta energie, nu se reincarca (decat prima) si trebuie sa pierzi mult timp asteptand, in loc sa savurezi jocul.
Eu personal am salvat inainte de alegerea finala si am vazut toate 4 finalurile, pe rand.