Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
03-09-2011 16:17 #15005 SP
Senior Member
pe hd ready se vede maxim 1080i,acasa am tv mare hd ready si pe xbox puteam da 1080i
dar aici la batran are tv mare full hd si pot juca pe 1080p si e diferenta de claritate-calitate semnificanta
vga permite 540i sau ceva de genul parca,ieri doar mi-am cumparat-o,slaba calitate
si vga hd parca 1080i.hdmi se merita 1080p
nu se mai merita monitoarele sa le cumperi,cand exista hibride tv/monitor si la preturi de 600-800 ron
i-am cumparat unul fratelui de 19" dar are intrari vga,composite(n-are si pentru composite hd),scart,usb,dvi,decodor terestru,....cu 129 euro
il foloseste pe post de monitor la pc
m-am dus la el dupa cateva zile si avea in acelasi conectate pc-ul,camera video,cablul de tv,xbox-ul ca il lasasem.deci se merita