Single post: Driver San Francisco
-
Senior Member
Tocmai am terminat campania si mi s a parut extrem de scurta pentru un driving game. Am 9h 55' jucate, din care 1h 32' au fost petrecute in shift si cam o alta ora jumate a fost petrecuta in freeroam / challenges (dares & whatever...). Asta reduce timpul jucat cam la 6 ore si ceva. Anyway, story ul mi s a parut acceptabil pentru un joc de acest gen, si desi aproape fiecare data ghiceam ce se va intampla sfarsitul a avut un twist dragut.
Atmosfera mi s a parut relativ proasta. Muzica de fundal era absenta, in special in chase urile cinematice, iar soundtrack ul prezent in joc mi s a parut slab. Putine melodii si nu pe gustul meu (doar Prodigy si Unkle (Eye for an eye) mi au placut
). Pe langa muzica, sunetul masinilor nu era destul de puternic in timpul urmaririlor, stricand iar atmosfera.
De laudat este faptul ca loading screen urile sunt aproape inexistente, si cand sunt dureaza foarte putin. Grafica mi s a parut mie a fi foarte buna, iar modul in care se controleaza masinile mi se pare pur si simplu perfect pt jocul asta.
Per total jocul mi se pare foarte bun, daca ar fi sa ma intrebe cineva cam ce nota i as da, aceea ar fi un 8.5.