Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Junior Member

Originally Posted by
Khufu
Nu ai de ce sa te simti jignit pentru ca e un adevar, multi dintre cei care cumpara CoD nici nu au habar cum arata jocurile de dinainte de MW2 pentru ca nu le-au jucat niciodata. Pustimea americana, adica grosul vanzarilor, este minora. Cand crezi ca au jucat ei jocurile mai vechi ale seriei? La 10 ani? Sa fim seriosi.
Poate ai uitat. Iti reimprospatez memoria. Am vorbit de marimea hartilor, adevarat, dar si de vanzari/popularitate/gandirea de turma. Daca e atat de cumparat trebuie sa fie ceva de capul lui, nu? Raspuns: Nu. Este doar numele de el. Lumea il cumpara pentru ca asa face an de an, cumpara orice vine din directia respectiva. Cum am mai spus, daca era vorba de vanzari si alte cele, Justin Bieber si Hannah Montana erau langa Beatles. Ce incerci tu sa propui, ca daca vinde enorm inseamna ca lumea vede ca e joc bun nici nu se poate lua in calcul. Normal ca vinde enorm, pana si Black Ops a vandut. Numele face toti banii.
Si daca nu sunt un fan al serie CoD (ce-a mai ramas din ea) inseamna ca nu am voie sa-mi postez parerea? Cand cineva nu este de aceasi parere cu tine inseamna autmoat ca e troll? Asta ar insemna ca nici Downshifting (spre exemplu) sa nu aiba voie sa posteze pe topicul de BF3, ca na, nu este fan si uraste ca alearga mult pe harta. Ce e tampenia asta? Atat timp cat nu vin cu comment-uri de genul "BF3 > MW3" si imi expun parerea intr-un mod civilizat, nu vad unde e problema. D-aia e forum, sa discuti.
Corect,aici discutam.Eu nu percep ca discutie sa spui ca seria COD se vinde datorita numelui.De la MW2 incoace seria a devenit una dintre cele mai populare(doar atat se vede din vanzari).Probabil ca Black Ops nu a venit cu nimic inovativ(dpdv grafic),dar cu toate astea s-a vandut bine,si pentru ca se numeste COD,dar si pentru ca este arcade,are gun-on-gun action si este usor de jucat spre deosebire de celelalte shootere.Da,asta e mentalitatea oamenilor in general,prefera sa joace un joc cat mai "simplu"(nu ca dificultate) si rapid daca se poate.Adica de ce sa ma complic cu shootere cu un nivel mare de realism cand pot juca ceva simplu bazat pe cat de repede apas pe butonul alocat comenzii "Shoot"(oricat ar putea cineva sa nege,asta-i conceptia generala).Un alt motiv pentru care lumea cumpara mereu ultimul joc din serie este acela ca marea majoritate a jucatorilor de COD migreaza spre acel ultim joc.In plus mai avem si Campania(in cazul Modern Warfare) si Spec Ops/Survival sau oricum vor decide sa-i mai zica...Deci sunt mai multe motive pentru care COD se vinde in numar din ce in ce mai mare.Bineinteles,nu incerc sa-ti schimb parerea,eu doar mi-o expun pe a mea.