Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Member

Originally Posted by
Khufu
Legat de personalizare, nu pot sa zic nimic, pe mine nu ma incalzeste o emblema pe arma/golden camo (ceva mai gretos de atat exista?) sau faptul ca pot sa-mi pun semnul Treyarch de culoare rosie ca RDS. In fine, trecem peste.
E vorba de multitudinea de perkuri, arme, atasamente pt arme, multitudinea de killstreakuri, emblemele personalizabile, camuflajele pt arme.
Rasplata pentru jucatorii buni? Care e asta?
De ex., cu cat un jucator e mai bun, cu atat poate obtine de mai multe ori killstreakurile bune si avea o influenta decisiva asupra meciului.
Spune-mi si mie ce intelegi tu prin control fluent.
Adica personajul se misca natural si rapid, nu te simti de parca ai controla un obez cu 300 de kg de echipament pe el, asa cum era, de ex., in KZ2.
Dar acolo ai posibiitatea de a alege intre 3 locatii diferite si baza.
Si in COD ai posibilitatea sa-ti alegi singur spawnul, oriunde pe harta, de aia exista Tactical Insertion. Lumea nu prea o foloseste pt ca spawnurile din COD sunt bune.
Nu se incarca rapid pentru toti, depinde de ce net ai, deci asta e relativa.
Daca meciurile ar fi avut chiar si 30-40 de minute, ca in Rush/BF, fisierul video ar fi avut o marime mult mai mare si deci ar fi durat mai mult sa fie urcat pe YT, indiferent de conexiunea fiecaruia la net sau de puterea procesorului care prelucreaza formatul.
Esti fortat mereu sa alergi ca un nebun, fara pic de strategie. Aici e vorba de gusturi, clar.
Daca ar fi fost asa de haotic, nu ar mai fi existat o linie clara intre jucatori buni si jucatori mediocrii. Dar sunt oameni care au un KD si un WL de 3-4 ori mai mare decat altii, ceea ce inseamna ca primii au o strategie care functioneaza. Eu de ce am un KD de aproape 4 folosind in special shutgunul? Pt ca stiu sa navighez harta in asa fel incat sa ma feresc de liniile de tragere lungi si sa flanchez adversarii in spatii inchise. Daca as fi alergat de nebun si la intamplare pe harta cu Spas12 as fi fost norocos sa am un KD pozitiv.
E suficient ca un singur om din cealalta echipa sa faca 4 killuri si s-a zis cu Bbirdul tau.
trebuia sa citesti toata fraza, era vorba ca lumea cumpara desi produsul este aproximativ acelasi, doar niste chestii redenumite/schimbate.
S-a mai explicat pe topicul asta ca jocul nu e aproximativ acelasi si ca sunt destule diferente. E normal sa fie si asemanari insa, din moment ce apartin aceleiasi serii. E ca si cum ai zice ca BF3 va fi `aproximativ acelasi` cu BFBC2 pt ca ambele contin aceleasi moduri de joc, vehicule si harti mari.
Nu, era mai bine daca nu era niste ahtiati dupa bani si ofereau restul jocului, gratis, pe discul pe care il cumperi.
Din moment ce COD ofera din start mai mult decat ofera altii cu tot cu DLC-uri, nu inteleg cu ce drept le ceri sa-ti dea si mai mult continut gratis. Dice/EA a cerut 10$ pt un DLC in MoH ce continea un mod de joc si doua harti noi. Dupa ce jocul a avut 5 harti cu 3 moduri de joc si alte trei cu un singur mod de joc.
Intr-adevar, sa vedem daca si-au mai subtiat obrazul legat de BF3.