Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
Member
User: psypc2
Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f90...-portal-2-ps3/
Calificativ: neserios
Delatii: am contactat userul pe PM raspunzand anuntului lui de a vinde jocul cu 70 Lei, cu rugamintea da a-mi lasa datele bancare pentru a putea vira banii in cont (09-09-2011 09:04 PM). Am primit reply cum ca imi multumeste pentru interes si ca saptamana viitoare cand virez banii imi trimite jocul (09-09-2011 09:04 PM). A doua zi (10-09-2011 07:51 PM) primesc inca un PM cu informatia ca ii pare rau, dar "un alt user" i-a facut o oferta mai buna si ca daca ma mai intereseaza jocul, sa ii ofer 80 Lei. I-am raspuns ca este neserios si ca in aceste conditii sa i-l dea lui X-ulescu, urmand sa primesca feedback de a mine pentru neseriozitate. Motivatia lui a fost orice produs pe care il vinde e rezervoat doar in momentul in care are banii in cont sau este trimis deja cu plata in ramburs.
Consider ca userul si-a incalcat intelegerea acuta cu mine (eu oferindu-i exact cat a cerut, in conditiile dictate de el iar el acceptand oferta), alegand un presupus prfit de 10 Lei, de la o oferta ulterioara, inainte cuvantului dat.
Intregul dialog il pot prezenta, avandu-l pe PM.
Cer dreptul da a acorda userului un feedback negativ pentru neseriozitate si nerespectarrea intelegerii.