Single post: Fifa 12
-
Member
Am jucat 2 meciuri si tot ce pot sa zic e : WOW !!! Jocul arata muult mai bine decat fifa 11 , animatiile jucatorilor mult mai bune , tactical defending e " No Comment " .Este mai greu pana te inveti pentru ca ai mai multe butoane la dispozitie dar este foarte bun sistemul ; impact engine clar exista acolo , are mici bug-uri dar poate le rezolva pana la versiunea finala , pasele muult imbunatatite , mingea ajunge destul de greu la destinatie , nu sunt exacte ca la 11 , nu mai merge 1-2-ul tip ping pong ca la 11 cel putin cu cand joci contra AI-ul , pasele L1 + triunghi s-au diminuat ptr ca fundasii se pozitioneaza mult mai bine; la centrari nu prea au facut nimic , tot acelasi gen - puternice si precise , portarii la fel , au cateva animatii in plus , dar la centrari nu stiu sa iasa ; suturile mult mai realiste parca nu mai sunt asa puternice si precise ; jucatorii datorita precision dribling se misca mult mai fluent , nu mai au miscarile alea robotice si schimbarile bruste de directie , etc...in concluzie au schimbat doar ce a trebuit dar in mult mai bine , este cel mai bun fifa scos pana acum , cel putin asta e parerea mea .Ramane totusi sa jucam online contra unui oponent sa vedem mai multe ptr ca AI-ul este AI pana la urma !