Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
...what's this?

Am gasit ~ 3 sau 4 cranii pana acum.
Si eu am gasit vreo 2 dar nu am putut sa le lootez. Inca un bug pe PS3. Awesome.

Quote Originally Posted by rtl View Post
Ti am dat add. Poti intra acum ca sa ti dau si armele? Asta in caz ca le vrei .

da mersi, sper sa pot intra asta seara si vb, thx.
Am aruncat deja armele. Imi pare rau.

Quote Originally Posted by Mariusik View Post
Ti am dat add. Poti intra acum ca sa ti dau si armele? Asta in caz ca le vrei .

---------- Post added 13-09-2011 at 09:36 PM ----------

FFS! Inca un glitch. Am vreo 3 sau 4 trofee deblocate in joc, iar in PSN nu se deblocheaza (printre care si "To put it bluntly", "Road Trip", "Humanitarian"). WTF is wrong with this game?

---------- Post added 13-09-2011 at 10:09 PM ----------

Poate sa mi explice cineva cum functioneaza jocul asta pana la urma? Sa mor daca inteleg. Trofee nu primesc, jocul nu mi se salveaza cand ies din el. Tocmai am pierdut ultimele 20 quest uri facute. WTF WTF WTF.
Pana la urma cred ca mi bag picioarele in el de joc si il vand ca e prea fu*ere.
Pana la urma am reusit sa deblochez si trofeele. Jocul asta pur si simplu nu se salveaza daca joci online, sau nu stiu exact cum sta treaba. Ideea e ca daca vreti sa fiti siguri ca vi se salveaza pe PS3 trebuie sa l jucati offline. Cu cablul scos din consola, ca mie imi gasea jucatori pe care sa dau join chiar daca eram signed out din PSN.

Merci mult Ronan pt link urile acelea.

Quote Originally Posted by Mariusik View Post
LE: Am intampinat un bug destul de enervant. De fiecare data cand cobor intr o toaleta subterana nu ma lasa sa ies din ea. Incerc sa urc scarile ca sa ies si de fiecare data cand mai am vreo 2 sau 3 trepte ramase ma da inapoi in spate. CEva gen cum e cand ai super-mega-giga-tera lag in Bad Company 2.
Pana la urma am reusit sa ies sarind, dar cu greu si mult noroc. Mai are altcineva problema asta?

Cred ca am gasit si solutia. Trebuie sa urci scarile in crouch. Nu am mai intalnit bug ul cat timp am urcat scarile in crouch.