Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Mi s-a parut prea simplu. Si Oblivion a fost simplu, dar ma gandeam ca pana acum o sa faca ceva.
La seria the elders scrolls e ceva ce nu prea imi place: lumea desi e imensa aceasta e foarte foarte goala. O chestie ce mi se pare chiar aiurea. Tin minte ca in Oblivion mergeam pe cal sa il escortez pe nu stiu cine dintr-o poarta de oblivion sau ceva de genu si desi am umblat 10-15 minute, nu am fost atacat niciodata. Inamici erau mai degraba in zonele mai interesante ca sa zic asa: Oblivion Gates, dungeons, ruine etc.

Daca ar fi sa dau un exemplu de lume de RPG care desi e mica dar e foarte bine realizata as zice de Gothic 1 sau 2 (ca altele nu am jucat). Desi lumea e mica si pentru a o parcurge dintr-un capat in altul iti lua 10-15 minute, totusi zona era incarcata cu NPC-uri, creaturi si multe alte chestii. Si sincer asa spun ca e cel mai bine.

Oricum am vazut din unele video-uri ca exista creaturi imprastiate pe zone intinse (cum erau acei mamuti si uriasi) dar cine stie...poate si alea erau zone la care ar trebui sa fie monstrii (cum era la Oblivion Gates) . Sper doar sa ma insel pentru ca am de gand sa iau oricum jocul asta. Inca ma gandesc daca sa il iau pt PC sau PS3.

Avantajul la Ps3 ar fi ca il joc stand jos intro pozitie mult mai comoda, in timp ce versiunea de PC e mai ieftina cu vreo 10 lire dar are si posibilitatea de a juca si face diferite mod-uri (cred ca asta e cel mai mare plus). Banuiesc ca nu o sa imi sacadeze la un i7 si 8 gb de ram...da la jocurile de PC you can never be too sure.