Degeaba aruncati voi cu ... ce aruncati acum in el, dupa un prim trailer. Si la Duke Nukem Forever ati vrut sa fie la fel ca cel original si tocai pentru ca a fost, nu v-a placut. Jocul trebuie sa vina cu noutati daca vrea sa se impuna in lumea jocurilor 3rd person shooter, la 10-11 ani de la lansarea jocului original, cand aceasta piata era aproape inexistenta.

Mie personal, jocul mi se pare bun. Intr-adevar, grafica nu este cine stie ce (sincer, ma duce cu gandul mai degraba la un joc de iOS in unele cadre, decat la unul de PS3/X360), dar sa daca trecem de aceasta grafica, poate vom gasi un joc bun de actiune, cu o poveste buna, personaje credibile si poate, cine stie, vor pastra chiar si stilul noir al benzilor desenate in loc de cinematics-uri.

E normal sa introduca un sistem de cover, e normal sa mentina momentele bullet time, e normal sa avem parte de multa actiune si de o poveste pentru care sa merite sa continui.

Eu atat astept de la acest joc.

Si sa fim seriosi, chiar daca nu se vor ocupa tot cei de la Remedy de acest joc (desi in ultima vreme nu-mi aduc aminte vreun titlu bun scos de ei, deci poate fi mai bine asa), cred ca cei de la Rockstar sunt mult prea in masura sa faca un titlu AAA, de cel putin 8-8.5.