Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Eu nu ii inteleg pe cei care spun ca sinucigasii au "probleme grave la cap" sau ca sunt "nebuni" sau mai stiu eu ce. Gandurile si tentativele de sinucidere apar atunci cand durerea victimei (fie ea de orice natura, fizica sau sufleteasca) depaseste pragul persoanei in cauza de a o mai suporta.
Eu cred ca gandurile de sinucidere apar mult mai usor de atat. Insa cand pui gandurile alea in aplicare e grav. Dar tu spui ca un sinucigas e "normal" ? Atunci oare cand e cineva nebun ? Doar cand se crede Napoleon ? Sa fim seriosi, daca te sinucizi esti dus RAU, dar rau de tot cu pluta.

Inteleg sinuciderea in anumite cazuri, de exemplu cand suferi de o boala incurabila care e si foarte dureroasa si foarte costisitoare. Insa si atunci poti lupta, daca ai bani si vointa.

Sau daca esti urmarit de ceva clan mafiot si stii ca aia te prind si te tortureaza. Si in cazul asta pot aparea probleme, cineva apropiat tie s-ar putea sa plateasca "factura".

Deci sinuciderea nu e decat un act de lasitate. Tu scapi de problema fara sa te gandesti la restul. Ce e asa curajos in actul asta ?

Iar sa te sinucizi pt ca esti gras sau urat e o tampenie, inseamna ca nu esti doar gras/urat, inseamna si ca esti RETARDAT. Pentru ca poti alege sa te schimbi, sunt diete, exista chirurgie plastica, etc.

Va rog eu, nu mai aparati sinucigasii, e penibil...