Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Go digital - copacii iti vor multumi cu siguranta!
-
Admin
Well, am purtat cu cineva o discutie referitoare la salvarea copacilor... in care persoana respectiva incerca sa-mi explice cat de mult se polueaza la realizarea unui iPad. Personal cred ca e o comparatie fara rost. Si ca sa dau un exemplu: revista Elle are nici mai mult nici mai putin de 410 pagini. In cazul in care tii un iPad 5 ani de zile, timp in care faci subscription la 10 reviste gen Elle, ajungi sa compari in jur de 250.000 de pagini A4 (plus cerneala aferenta) cu ceea ce se polueaza la realizarea unui iPad. Cum am spus mai sus, cred ca nu are rost o astfel de comparatie, totul fiind favorabil in favoarea iPad-ului.
Si din punct de vedere economic, 10 subscriptions via Zinio pe 5 ani ar insemna aproximativ 350 USD, pe cand varianta "pe hartie" ar fi aproximativ 4000 USD, plus faptul ca mai intarzie postasul sau iti vine revista facuta franjuri... Nu mai vorbim de spatiul ocupat, sau de faptul ca la noi inca nu exista un sistem de reciclare a hartiei.
In final, fiecare este liber sa aleaga. Eu unul am zis ca e o idee buna, si merg pe ea. Pentru toate celelalte exista Mastercard