Well, am purtat cu cineva o discutie referitoare la salvarea copacilor... in care persoana respectiva incerca sa-mi explice cat de mult se polueaza la realizarea unui iPad. Personal cred ca e o comparatie fara rost. Si ca sa dau un exemplu: revista Elle are nici mai mult nici mai putin de 410 pagini. In cazul in care tii un iPad 5 ani de zile, timp in care faci subscription la 10 reviste gen Elle, ajungi sa compari in jur de 250.000 de pagini A4 (plus cerneala aferenta) cu ceea ce se polueaza la realizarea unui iPad. Cum am spus mai sus, cred ca nu are rost o astfel de comparatie, totul fiind favorabil in favoarea iPad-ului.

Si din punct de vedere economic, 10 subscriptions via Zinio pe 5 ani ar insemna aproximativ 350 USD, pe cand varianta "pe hartie" ar fi aproximativ 4000 USD, plus faptul ca mai intarzie postasul sau iti vine revista facuta franjuri... Nu mai vorbim de spatiul ocupat, sau de faptul ca la noi inca nu exista un sistem de reciclare a hartiei.

In final, fiecare este liber sa aleaga. Eu unul am zis ca e o idee buna, si merg pe ea. Pentru toate celelalte exista Mastercard