Exista deja ceva de genul ala la Resident Evil - Mercenaries, pe Nintendo 3DS. Ai la dispozitie un singur save file. Nu-l poti sterge, nu-l poti reseta. E ca si cum ti-as vinde eu tie Bad Company 2 cu platinele facute la arme, dispare mare parte din placerea si scopul de a mai juca.

---------- Post added 15-09-2011 at 06:22 PM ----------

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Ce le scapa la producatorii de jocuri e urmatorul lucru : cand tu dai jocul nu-l mai poti juca. Tu practic transferi jocul tau la altcineva. [...] As intelege sa se oftice daca ai putea juca si tu in continuare, dar asa.
Din nou, dovada ca developerii incearca sa fie mai cu moț. Daca-ti vand Windows-ul meu, nu pot garanta Microsoftului ca l-am dezinstalat de la mine in prealabil (de aici restrictiile cu revanzarea). In cazul unui produs fizic, cum e un joc pe disc, mie nu are ce sa-mi ramana in consola.

---------- Post added 15-09-2011 at 06:26 PM ----------

Quote Originally Posted by solaru View Post
produse pe care nu le poti compara cu nimic altceva, deoarece au o caracteristica pe care nu o intalnesti la electrocasnice, electronice, masini, barci, avioane, pistoale, pusti si alte nimicuri, si anume sunt :virtuale. Cu alte cuvinte ele nu exista fizic.
Pai exista, softul respectiv e legat de un disc. Cat timp excludem din discutie pirateria, este exact ca si cum ai vinde SH o masina, o barca etc. Cu atat mai mult cu cat, daca-ti vand o masina care e in service, drepturile la service se transfera. La fel cum si dreptul de acces la serviciile online ale jocului pe disc ar trebui sa se transfere, fara prostii de taxe suplimentare.