"id has announced its plans to combat the used games sales market". Combatul ăla mă seacă pe mine Ușor-ușor, �ncep să arate toți developerii de ce sunt �n stare. La RAGE 1 o să fie scoase misiuni mai obscure, la 2 o să fie bucăți �ntregi din campanie și tot așa.
�ntr-un timp, treaba asta cu gamingul era și despre ceva respect față de gameri, adică fraierii ăia care scot banul și cumpără milioanele alea de exemplare. Acum se sare cu totul peste orice fel de amabilitate, parcă-s la vechile săli de jocuri arcade, c�nd mai venea c�te unul mai lat �n umeri: "Scoate bă banul, dă să joc și eu! Cum adică nu ai bani, pe controlatea?" C�t timp lumea nu face nimic și cumpără jocurile astea, indiferent de c�t de aiurea se poartă developerul sau publisherul, măsurile astea abuzive o să se tot �năsprească.
Eu am v�ndut �n perioada asta o serie de jocuri cumpărate la vremea lor din magazin; cu banii de pe ele vreau să iau din magazin Deus Ex. Ce să fac acum, să le cer și eu taxă suplimentară lor, că din piața SH am făcut bani să le cresc lor profitul?
---------- Post added 17-09-2011 at 01:58 AM ----------
Deus Ex: Human Revolution adds Star Wars ads (Update) -Destructoid
Cum pot să iau �n serios pl�ngerile unor developeri și publisheri legate de bani, c�nd ei tot timpul găsesc modalități suspecte de a scoate bani suplimentari de pe urma gamerilor? Și aici �ncă e ok, că nu durează mai mult loadingul, dar �n cazul Wipeout (c�nd au �ncercat developerii o mișcare asemănătoare), se adăugau c�teva secunde din cauza reclamei. How you say... tupeu jegos?