Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Console Games - Donatii
-
Senior Member
Comision ca pe Okazii? Eu am renuntat la site-u ala infect (nu doar din cauza teparilor care sunt mai multi ca in Left for Dead) ci din cauza comisionului. Am vandut un joc cu 30 Lei si comisionul a fost 1.44 Euro. M-am ales cu 23 Lei, nu stiu cum e cand vinzi produse mai mari de 100/1.000 Lei. Cu cardul nu m-au lasat sa le platesc (au avut nu stiu ce probleme) si nu aveam de gand sa le dau 10 Euro prin sms. 
Asa ca nu am platit, si-am ramas fara cont (nu ma mai intereseaza). Eu ca elev sa vand un joc cu 30 si sa ma aleg cu 23 e nasol, de asta am ramas pe CG.

Originally Posted by
GreyhounD
Hai sa facem un mic exercitiu de imaginatie, postati cam ce v-ar placea sa primiti extra ca utilizatori premium. Orice va vine in minte.
Avatare cu o marime mai mare de 150 kb ! Momentan atat imi vine in minte.