Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Buna tuturor si ma bucur ca v-am gasit. Sunt si eu o incepatoare de eT, am renuntat definitiv la analoage (rad singura...suna bestial termenii).
Am deja 5 zile de cand am intrat direct in "Next Generation" cu pixurile astea fumegande. Sotul le zice "pipa pacii" si se distreaza de minune cand ma vede ca le caut prin casa. Sefa uita subit ce are de spus cand imi scot instrumentul la ea... 
Ce sa mai, distractie maxima. In seara asta ma duc sa-mi iau kerosenu' de la un nene gasit pe okazii. Nu de alta, dar de la atata joaca cu cartusele livrate, mai am doar unul si ma astepta momente de Scary Movie daca nu fac rost repede de lichid de reumplere.
Am uitat sa va intreb: ati auzit de Cigatronic? eu din asta mi-am luat, ca am vazut la cineva si mi-a zis ca e ok. am cautat de-am lesinat pe net, am gasit doar referiri la site-ul de unde am cumparat eu. am gasit ceva pe la straini, dar are un R in plus - CigaRtronic. si sigla e diferita.
Mi-e frica sa nu fi dat banii aiurea...pana acum e ok, am incarcat-o doar de 2 ori si vad ca tine. Fumez cam un cartus pe zi. Inainte stingeam 16 Malboro Filter Plus pe zi, si chiar peste.
De cand cu eT, ma doare putin in gat, ca si cum as avea un nod. Am racit eu sau... am pitici pe creier? ultima varianta nu-i exclusa, ca-s ipohondra. o putea fi de la faptul ca au fost cartuse high? ca le cam simteam oprindu-se intre faringe si trahee. (cata precizie...!)
oricum, reactia celor din jur cand scot bau-baul la ei? PRICELESS !!!