Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
Pentru mine e de departe cel mai bun joc scos anul acesta.
Mi-a sosit si gears 3 si sta pe raft pentru ca nu pot sa las dead island din mana.
Best zombies ever!!!
Same here! De abia azi am deschis cutia de la Gears 3 si l-am bagat la loc dupa 5 minute

Oki, eu am terminat cu Dead Island - 990/1000

Tocmai am deblocat: Right 4 Life

...de ce 990? Pentru ca ultimul ach. este time-based si n-am cum sa-l deblocez decat peste ~ 17-18 zile (trebuie un total de 28 de zile jucate) - face referire la filmul 28 days later

Mi-a placut enorm si continui sa-l joc. Daca cineva are probleme sau are nevoie de arme & stuff sa-mi dea un mesaj sau sa posteze aici si il ajut fara probleme

De abia astept sa treaca cele 28 de zile sa-l trec pe lista de jocuri "devorate" - atata l-am luat la purecat incat au cedat texturile (serios).

ps: il joc pe Steam, nu am intalnit buguri sau probleme; pt jucatorii de PC a aparut un mod super cool: Dead Island �Director�s Cut� News - All News
E bine ca n-ai avut probleme citisem ca multi au avut probleme cu salvarile. Oricum, chiar daca l-am jucat pe consola, recunosc ca jocul va EXPLODA pe PC (aici ma refer la moduri and stuff). Aici se vede, cu adevarat, avantajul PC-ului si mereu am apreciat asta. Pun pariu ca de vor aparea moduri pe XBL Marketplace acelea vor costa minim 1200

*p.s.

cred ca-l iau si pe STEAM.